Αρχική Σελίδα

Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας επεξεργασμένα στη μηχανή cnc μέρη ακρίβειας για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Ακριβώς βλέποντας το δείγμα, συμπαθώ αυτό το προϊόν πάρα πολύ, αναμένοντας την επίδραση της μεγάλης διαταγής.

—— Jack

Είμαι πολύ ευτυχής να συστήσω Quickmachine ως τον προμηθευτή σας δεδομένου ότι μας έχουν παραδώσει καλό προϊόν. Και δίνουν προσοχή σε αυτό που ρωτάμε τον ξέν.

—— Chris

Το Woderful, τα προϊόντα σας είναι καλής ποιότητας και η τιμή είναι πολύ κατάλληλη.

—— daniel

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Το QuickMachine ιδρύθηκε το 2012, είναι μια έρευνα και μια ανάπτυξη, παραγωγή και πωλήσεις των επιχειρήσεων υψηλής τεχνολογίας. Η επιχείρηση εγκρίνεται από το κράτος για να συμμετέχει στην άμεση επιχείρηση πωλήσεων. Η βάση παραγωγής βρίσκεται σε Shen Zhen. Η επιχείρηση είναι βασισμένη στη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη της επιχείρησης, βάσει της καθιέρωσης ενός σύγχρονου επιχειρηματικού συστήματος.

   

  Υπάρχουν 15 CNC μηχανές άλεσης και 10 μηχανές στροφής στο εργοστάσιό μας.

   

  Με την ισχυρή ικανότητα prodction, παρέχουμε πάντα τα ποιοτικά μέρη και τα τμήματα με το quickaround και την ανταγωνιστική αξία όλων των πελατών.

 • OEM / ODM

  Το QuickMachine είναι το μιας στάσης κατάστημά σας, από τα ποιοτικά μέρη και τα συστατικά στα πλήρη προϊόντα, δοκιμάζουν πάντα τι συμπαθείτε.

   

  Με την ισχυρή ικανότητα αγορών, μπορούμε να βεβαιώσουμε τη γρήγορη παράδοση. Που κρατάμε βελτιώνουμε την τεχνολογία παραγωγής για να συντηρήσουμε τους πελάτες μας.


  Ανυπομονούμε να καθιερώσουμε μια επιχείρηση αμοιβαίων οφελών με σας.

 • Ε & Α

  Σχέδιο πλούσια, περίπλοκα προϊόντα των μηχανικών, των τεχνικών και των εξειδικευμένων εργατών.

   

  Οι υπάλληλοι είναι καλά εκπαιδευμένοι, κυριαρχώντας τα εξαρτήματα άξονων στις λειτουργούσες δεξιότητες τεχνολογίας και εξοπλισμού παραγωγής.

   

  Απολύτως πιθανός για τον πελάτη να χαρτογραφήσει την κατασκευή δειγμάτων, από την παραγωγή στις διάφορες επεξεργασίες επιφάνειας, όπως η τεχνολογία, και να δώσει στους πελάτες την εμπιστοσύνη μιας εγγύησης 100%.

   

  Μέχρι στιγμής η επιχείρηση έχει μια ομάδα νέου, ενεργητικός, η πεπειραμένη ομάδα έχει ένα προσωπικό περισσότερο από 10, των οποίων περισσότεροι από 4 διευθυντές, επαγγελματίες 32.

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. JackZheng

Τηλ.:: 86-137-1424-3621

Φαξ: 86-755-2940-2504

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)