Αρχική Σελίδα

Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd

Σχεδιάγραμμα επιχείρησης

Προσφέρουμε τις περιεκτικές CNC υπηρεσίες άλεσης για την κατεργασία των διάφορων μερών. CNC μας τα κέντρα άλεσης εξοπλίζονται με τον πιό πρόσφατο εξοπλισμό σχεδίασης και χρησιμοποιούνται από διάφορους πεπειραμένους μηχανικούς, επιτρέποντας σε μας για να παραγάγουν τα μέρη που προσαρμόζονται αυστηρά στις απαιτήσεις και τις προδιαγραφές σχεδίου πελατών.

 

- Είμαστε εξοπλισμένοι με τους προηγμένους αυτόματους CNC μύλους, συμπεριλαμβανομένου ενός 4 άξονα Okuma MH 500 οριζόντιος μύλος, ο οποίος μπορεί να παραγάγει τα επεξεργασμένα στη μηχανή μέρη με τα χαμηλά κύκλος ζωών.

- CNC μας οι μηχανές άλεσης έχουν ποικίλους λειτουργώντας φακέλους και ταξίδια, με αυτόν τον τρόπο επιτρέποντας σε μας για να χειριστούν ένα ευρύ φάσμα της κατεργασίας των προγραμμάτων.

- Έχουμε την εμπειρία στην εργασία με μια διαφορετική σειρά των υλικών, συμπεριλαμβανομένου του χάλυβα, του αργιλίου, του ορείχαλκου, του τιτανίου και των πλαστικών.

- Είμαστε σε θέση και τα σύντομα τρεξίματα πρωτοτύπων και τα τρεξίματα παραγωγής μεγάλης ποσότητας.

- Είμαστε μια επικυρωμένη οργάνωση του ISO 9001:2015, δεσμευμένη να παράσχουμε στους πελάτες ένα συνεπές ποιοτικό προϊόν κάθε φορά.

- Εξασφαλίζουμε περαιτέρω ποιότητα με τη χρησιμοποίηση του πιό πρόσφατου εξοπλισμού επιθεώρησης κατάστασης προόδου.

- Ειδικευμένος στα προϊόντα μετάλλων κατασκευάστε από το 2012: Ικανός το μοναδικό σχέδιό σας!

Βρήκε το 2012 τη γρήγορη Co. μηχανών (HK), το ΕΠΕ είναι επαγγελματική επιχείρηση μηχανημάτων σε Shen Zhen.

 

Τώρα έχουμε τα είδη κατεργασίας των εξοπλισμών περισσότερο από 50 όπως CNC οι τόρνοι, τα επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρα, οι τέμνουσες μηχανές καλωδίων, οι μηχανές άλεσης, οι μηχανές διατρήσεων και άλλοι προηγμένοι εξοπλισμοί για να συνεχίσουμε την εκτενή επιχείρηση κατασκευής.

 

Η επιχείρησή μας περιλαμβάνεται στην κατασκευή του μέρους μηχανημάτων, του τυποποιημένου μέρους, του μεταβλητού μέρους, της συγκόλλησης, της φόρμας, του προσαρτήματος καθώς επίσης και του σχεδίου και της κατασκευής των μεταβλητών μερών εξοπλισμού

 

Αποδίδουμε την ανάπτυξή μας σε 35 υπαλλήλους μας που περιλαμβάνει 4 ανώτερο τεχνικό προσωπικό, 2 προσωπικό ποιοτικού ελέγχου και 4 διοικητικό προσωπικό. Και έχουμε επίσης το σύστημα ελέγχου ποιότητας ήχου ISO9001.

 

Η συνολική αξία της παραγωγής του 2017 είναι μέχρι 3 εκατομμύριο αμερικανικά δολάρια. Εξαγόμενος σε περισσότερες από 10 χώρες.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η γρήγορη μηχανή ιδρύθηκε στην Κίνα, Shenzhen το 2012, από τους επαγγελματίες βιομηχανίας και εκείνους με τη γνώση για να ανταγωνιστεί στον ανταγωνιστικό χώρο της κατεργασίας ακρίβειας. Από τα έτη εμπειρίας που επεξεργάζεται τα στενά τμήματα ανοχής και τα προϊόντα μηχανών βιδών για την υπεράσπιση, ιατρικός, την ηλεκτρονική, και τις βιομηχανίες υπολογιστών στη μηχανή, έχουμε τις ικανότητες να σας χρησιμεύσουμε καλύτερα ο πελάτης και η εμπειρία για να το υποστηρίξουμε.
 

Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd Shenzhen Quickmachine Technology Co., Ltd
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : QuickMachine

Ετήσιες πωλήσεις : 2500,000-3500,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

καλής ποιότητας επεξεργασμένα στη μηχανή cnc μέρη ακρίβειας για τις πωλήσεις